Arturo-Systeemopbouw

Arturo Systeemopbouwen

Arturo Unique Flooring biedt voor elke denkbare ruimte een duurzame oplossing die past bij de functie van de ruimte en bij uw wensen. Dit overzicht bevat de meest gangbare systemen met hun belangrijkste eigenschappen. Deze systemen bieden voor bijna alle ruimtes een passende oplossing.
 
Bel of mail voor de uitgebreide mogelijkheden
+31 (0)73 5236500  info@dufloor.nl

 

Arturo Gietvloeren

Arturo heeft diverse systemen voor gietvloeren waarbij de toepassing en de wensen en eisen van de gebruiker bepalend zijn voor de keuze van het systeem.
Deze systemen hebben een laagdikte van circa 2-4 mm.We geven in het kort de mogelijkheden voor de verschillende systemen weer. Voor een technisch advies kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

 


Arturo Coatings

Voor vloer- en wandcoatings biedt Arturo verschillende systemen. Vaak worden deze vloersystemen met een geringe laagdikte gebruikt in functionele ruimten.

 


Arturo Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn met name geschikt als afwerking van vloeren in industriehallen, slachterijen, grootkeukens, werkplaatsen en daar waar hoge eisen gesteld worden aan de mechanische en chemische belastbaarheid en hygiëne.

 


Arturo Holplinten

Holplinten worden gemaakt om een een naadloze overgang te creëren tussen de vloer en wand voor een vloeistofdichte vloer.

 


Geen producten aanwezig

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.