INNOVATIEF LIQUIDDESIGN: NIET ZOMAAR EEN VLOEIVLOER LiquidDesign onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Deze innovatieve Eurocolvloeivloer biedt een totaal andere beleving, door zijn blijvend veerkrachtige eigenschappen, natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Het resultaat van een uitgebalanceerde mix van de natuurlijke componenten kurk, lijnolie en een biopolymeerbindmiddel. Deze natuurlijke grondstoffen zijn bovendien hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.

Warm en comfortabel Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign niet bedoeld voor ‘kille industriële’ toepassingen zoals magazijnen, bedrijfshallen, parkeerdekken, et cetera. Vergeleken met PU- of epoxygietvloeren is LiquidDesign een esthetische en zeer gebruiksvriendelijke vloerafwerking voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen, (bedrijfs)kantines en nog veel meer. Het assortiment van ruim dertig basiskleuren maakt LiquidDesign extra aantrekkelijk, naast de veerkrachtige eigenschappen.

Prettige verwerkingseigenschappen LiquidDesign is bijzonder verwerkingsvriendelijk. Deze veerkrachtige vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één fraai egaal oppervlak. Na droging wordt de vloerafwerking afgelakt met LiquidDesign 355 Finish 2-componentenlak, tot een natuurlijk matte uitstraling. Het resultaat is geheel naadloos, ongeacht grillig gevormde ruimten, kolommen in het werk, doorgangen en lastige hoekjes. De 2-componentenlak is eenvoudig te verwerken. LiquidDesign bevat geen weekmakers en is emissiearm. Forbo Eurocol adviseert de vloer altijd vooraf te egaliseren, hoewel LiquidDesign zeer vergevingsgezind is voor kleine oneffenheden. Deze worden tijdens de verwerking gladgestreken, van plint tot plint. De vloerafwerking is veerkrachtig maar tegelijk taai, waardoor LiquidDesign tegen een stootje kan.
Voor het reinigen en onderhouden van LiquidDesign vloeivloeren adviseren wij 359 LiquidDesign Conditioner. LiquidDesign is toe te passen op vloerverwarmingsconstructies, meer informatie vindt u in de uitgebreide productinformatie.

Voordelen
• warme, esthetische en blijvend veerkrachtige vloeivloer
• snel en eenvoudig aan te brengen • naadloos • in 1 keer af te lakken zonder primer
• samengesteld uit natuurlijke, herwinbare grondstoffen
• LiquidDesign is veerkrachtig maar tegelijk taai, slijtvast, vuilbestendig en emissiearm
• vele toepassingen, ruim 30 basiskleuren


 
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk á 15kg (11+4kg) verbruik ca. 2.5 kg per m²:
€ 339,99
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Standaard levertijd

5-7 werkdagen levertijd | (op bestelling, kan niet retour)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies