Stopgap 1200 Pro 

Hoogwaardig Egaliseermiddel


Stopgap 1200 Poeder ( 20 kg) gemengd met Stopgap 1200 Vloeistof (5 ltr)

iStopgap 1200 is een niet al te zeer geurend, sneldrogend, uit twee delen bestaand egaliseermiddel voor de voorbereiding van onbeschadigde ondervloeren, voorafgaand aan de installatie van een nieuwe vloerbedekking.

Stopgap 1200 is vooral geschikt voor gebruik op oude lijmresten (inclusief bitumen en kleefkrachtversterker voor tapijttegels) zonder dat de vloer met een primer hoeft te worden voorbehandeld.

Stopgap 1200 kan worden gebruikt voor het plaatselijk opvullen van kuilen in houten vloeren voordat multiplex wordt aangebracht. Het is geschikt voor gebruik in klinische en biologisch kwetsbare gebieden zoals ziekenhuizen, laboratoria, etc.

Het mengsel van Stopgap 1200 en Stopgap 1200 Vloeistof is getest volgens IMO 2010 FTPC Part 5 (IMO Res. MSC 307(88)) en Annex 2 item 2.2 en is goedgekeurd voor gebruik in de scheepvaart.

Getest volgens de normen van de Internationale Maritieme Organisatie en goedgekeurd voor gebruik in maritieme toepassingen.

 
   
Aanmaken met Stopgap Vloeistof
Type ondervloer Absorberend & niet absorberend


 
Video('s): Stopgap 1200 Pro

71_SG_1200_PRO from F Ball on Vimeo.

Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 43,99
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

Standaard binnen 24 uur verstuurd (op werkdagen)

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.