Mflor-PVCvloeren

mFLOR, innovatieve designvloeren

mFLOR designvloeren bieden vele voordelen. Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan.
De voordelen op een rij:

 • Natuurgetrouwe uitstraling door innovatieve dessins. 
  mFLOR werkt met natuurechte, eigen ontwikkelde dessins en extra grote afmetingen. De natuurgetrouwe uitstraling wordt onder andere door toepassing van de allernieuwste printtechnieken bereikt, waardoor vrijwel geen enkele strook of tegel er precies hetzelfde uit ziet. Dat is belangrijk, want in de natuur herhaalt ook niets zich helemaal en is alles uniek. Bovendien beschikken alle mFLOR ‘Authentic’ collecties over de ‘In Register Embossing’ techniek. Hierdoor tonen én voelen de stroken precies zo als de natuurlijke producten hout en steen.
   
 • Waterbestendig
  Omdat mFLOR vloeren volledig uit kunststof bestaan, zijn ze prima bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Daardoor zijn onze vloeren ook toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
   
 • Eenvoudig te reinigen. 
  mFLOR designvloeren vergen weinig onderhoud en zijn door hun waterbestendigheid gemakkelijk te reinigen.
   
 • Hoge slijtvastheid. 
  mFLOR designvloeren hebben een hoge slijtvastheid. Daarom worden PVC vloeren vaak niet alleen in woningen toegepast, maar ook veel in projectmatige omgevingen zoals hotels, winkels, kantoren etc.
   
 • Aangenaam, zacht loopgeluid. 
  In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat bieden PVC vloeren een zacht loopgeluid.
   
 • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. 
  Door de minimale thermische weerstand van onze vloeren zijn mFLOR designvloeren uitermate geschikt.
   
 • Duurzaamheid en een gezond binnenklimaat
  Alle mFLOR designvloeren hebben een zeer lange levensduur. De tegels en stroken zijn daarnaast geschikt om te worden gerecycled en kunnen dus meermaals voor nieuwe vloeren worden gebruikt. De grondstoffen zijn niet schadelijk voor het milieu en vormen geen enkele bedreiging voor de volksgezondheid. De uitstoot van VOC’s (vluchtige organische stoffen) is zeer laag. Alle producten van mFLOR voldoen ruim aan de criteria die zijn neergelegd door DIBt, de Franse A+ luchtkwaliteitsnorm, Blaue Engel en de Eurofins ‘Gold’-norm.

De designvloeren van mFLOR bieden daarmee een ideale vloeroplossing.Glue-Down-Design-Floors
Glue Down Design Flo..
Loose-Lay-Design-Floors
Loose Lay Design Flo..