Arturo Concreta Gietvloer

Arturo Concreta Gietvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren in winkels, woningen, horeca, kantoren, showrooms en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting.
 

  • Eigenschappen: decoratieve gietvloer met een natuurlijk uitstraling,  stofvrij en goed te reinigen, naadloos, zelf nivellerend, alleen binnen toepasbaar en zeer emissiearm.
  • (Aanbevolen) Laagdikte vloersysteem: 4 tot 5 mm.
  • Leverbaar in 10 kleuren.


Arturo Gietvloeren worden vloeibaar aangebracht. Na uitharding van de verschillende lagen ontstaat een uniek vloersysteem. Arturo Concreta is een vloersysteem dat in meerdere lagen wordt aangebracht. Iedere laag in dit vloersysteem is cruciaal voor een goed eindresultaat. Ook speelt daarbij de ondergrond een belangrijke rol. Voor een goede ondergrondvoorbereiding wordt eerst een primer en/of schraplaag aangebracht. De cementgebonden gietvloer kan daarna worden aangebracht. Arturo Concreta bestaat uit cement en kleurpigment. Hieraan wordt water toegevoegd. Om de vloer af te werken wordt een impregneerlaag aangebracht, gevolgd door twee lagen toplak. De impregneerlaag zorgt voor de hechting van de toplak op de cementgebonden gietvloer. Daarnaast vergemakkelijkt het de verwerking van de toplak en zorgt het voor een beter eindresultaat. De toplak beschermt de vloer en geeft hem een extra matte look. Een antislip afwerking is ook mogelijk.


          Arturo Concreta wordt uitsluitend verwerkt door getrainde dealers.
          Offerte ontvangen? Neemt u contact op: info@dufloor.nl
 


  1  2   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.