Balloon-Simple-ArrowMid
   
RZ
RZ – Systematisch onderhoudssysteem

Professionele reiniging en onderhoud zijn de beslissende factor voor de levensduur van alle soorten vloeren. Hiervoor ontwikkelt RZ hoogwaardige systemen. Het RZ onderhoudssysteem bestaat uit perfect op elkaar afgestemde producten, die de vloer optimaal beschermen en daardoor de levensduur met vele jaren verlengd.

1. Basisreiniging

Het RZ systeem begint altijd met een reiniging. De basisreinigers van RZ zijn speciaal ontwikkeld om hardnekkige vervuiling te verwijderen en bereiden daarmee de vloeren voor op verzegeling. Hierbij dient onderscheid gemaakt te worden tussen nieuwe of gebruikte vloeren.

2. Verzegeling

Door het toepassen van een RZ verzegeling wordt het vloeroppervlak tegen slijtage, verkeerssporen, krassen en vervuiling beschermd. Daarnaast wordt het dagelijks onderhoud vergemakkelijkt en de levensduur met vele jaren verlengd.

3. Onderhoudsreiniging

RZ onderhoudsproducten werken vuilafstotend en renoveren de vloer tijdens het dagelijks- / wekelijks- / periodiek onderhoud steeds opnieuw. Niet voor niets heeft RZ het onderhoudsproduct voor iedere vloer.
Bezig met laden...