Het unieke drooglijmsysteem van switchTec® zet dankzij het gepatenteerde systeem nieuwe maatstaven in vloertechniek. Alleen vloerbedekking die met Sigan is verlijmd kan jaren later worden verwijderd zonder dat er lijmresten achterblijven - dus het moeizaam verwijderen van aangekoekte lijmresten en het nieuw opbouwen van de vloer is verleden tijd.


Bij de vernieuwing van vloerbedekkingen is een snelle en schone renovatie gewenst zonder enige geluidsoverlast. Dit is mogelijk met de drooglijm Sigan 2 van Sifloor. Met dit product kunnen PVC-, CV- en Nora-rubbervloeren en vloerbedekkingen snel én zonder vuil of stof direct op oude PVC-/CV-vloeren en linoleum worden aangebracht.
 
Een heerlijk idee: Binnen één ochtend of middag zorgt een nieuwe vloer voor een geheel nieuwe sfeer in de woonkamer, de hal of op de werkplek. Het ouderwetse patroon, de vergeelde kleur of het versleten oppervlak van de oude PVC-vloer is zo vergeten. De ouderwetse vloer die van de vorige huurder is overgenomen of zelf is uitgekozen, kan eindelijk snel worden vervangen. Dankzij het grote aantal verkrijgbare designvarianten kan met een nieuwe vloerbedekking bijvoorbeeld de hele sfeer van een ruimte worden veranderd. En wat is er dan prettiger dan een snelle en schone vervanging?
 
Met het drooglijmsysteem Sigan 2 van Sifloor kunnen vloeren uiterst snel en moeiteloos worden vernieuwd: de Zwitserse fabrikant ontwikkelde deze lijm speciaal voor de installatie van nieuwe vloerbedekkingen, PVC-, CV- en Nora-rubbervloeren direct op bestaande elastische vloeren. Hiermee worden tijd en moeite bespaard, want de lastige verwijdering van de oude vloer is niet nodig. Zo is er geen sprake van vuil, stof of geluidsoverlast. Het leggen van een andere vloer zorgt ervoor dat een oppervlakte van 30 vierkante meter er in slechts drie uur tijd weer als nieuw uitziet. Geen droogtijd of lange wachttijden, dus de ruimte is direct weer begaanbaar. Uitgeruimde rekken en kasten kunnen terug op hun plaats en blijven niet in de weg staan. En omdat er bij gebruik van Sigan bovendien geen giftige stoffen of onaangename geuren vrijkomen, voelt men zich meteen weer lekker in de opgeknapte ruimte.
 
En als de ‘look’ ooit niet meer bevalt of als de vloerbedekking zijn beste tijd heeft gehad? Een met Sigan 2 geïnstalleerde vloer kan samen met de lijm te allen tijde snel én vooral zonder reststoffen worden verwijderd. Hiermee wordt opnieuw tijd bespaard en de nieuwe vloer kan direct op de oorspronkelijke ondergrond worden aangebracht. Een voordeel voor bijvoorbeeld huurders: de oude vloer blijft onbeschadigd, dus de woning kan bij verhuizing in originele staat worden opgeleverd.
Bezig met laden...
Sigaway
Weefselfolie. Snel verlijmen van textiele vloerbedekking op een textiele ondergrond.
300,06 Per Rol á 25 m1 excl. supertape 7900
 
Supertape 7900
Kleefband voor vloerbedekking. Voor rand-en naad versterking bij het leggen van Sigaway
28,06 Per Rol 25 m1
 
Sigan 1
Snel droog verlijmen van nieuwe vloerbedekking op spaanplaten en geëgaliseerde dekvloeren.Voor textiele vloerbedekking Op textiele vloerbedekking
234,88 Per rol á 25 m1
 
Planus
Systeem component voor Sigan 1
80,58 Per can 10 kg
 
Sigan 2
Snel droog verlijmen van nieuwe vloerbedeking op een bestaande elastische ondergrond.
212,05 Per Rol 25 m1
 
Sigan 3
Snel droog verlijmen van nieuwe vloerbedekking op bestaande keramische tegels of op parket/laminaat
212,05 Per Rol 25 m1
 
Goman 240
Nieuwe PVC-vloerbedekking snel en maatstabiel op egalisatie, spaanplaat en metaal verlijmen
152,32 Per rol à 50 m1
 
Sigan Elements Plus
Nieuwe PVC-vloerbedekking snel en maatstabiel op egalisatie, spaanplaat en metaal verlijmen
344,18 Per rol à 20 m² 25m1x0,75m1
 
Sigan Elements
Nieuwe PVC vloerbedekking snel en maatstabiel op bestaande vloerafwerking verlijmen
344,18 Per rol à 20 m² 25m1x0,75m1
 
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.