Beschrijving

Met de UZIN NC 170 LevelStar egaline haal je de beste egaline in huis. UZIN NC170 wordt erg veel gebruikt door professionele vloerenleggers (stoffeerders) die de verwerking van deze egaline zeer waarderen, waar alléén het beste goed genoeg is. De egaline bestaat uit zeer veel hoogwaardige stoffen en daarmee wordt een super glad, vlak en extreem harde laag gecreëerd. Onder normale omstandigheden is de egaline al na 6 uur belegbaar wat een enorme tijdswinst oplevert. Met toevoeging van kwartszand, is de egaline ook geschikt om dikkere lagen aan te brengen (20-50 mm). De Egaline voldoet aan CT-C40-F7  volgens DIN EN 13813 wat inhoud dat de toplaag van deze egaline erg hard wordt. Het geeft daarom weinig stof af bij het schuren voordat een bedekking geplakt gaat worden en zorgt voor een optimale hechting van de lijm.

Toepassing

De egaline is uitermate geschikt als legklare ondergrond voor:

  • PVC
  • Meerlaags parket
  • Keramiek
  • Natuursteen
  • Tapijt
  • Linoleum
  • Gietvloeren
  • Alle soorten textiele en elastische vloerbedekking

Ondergrond

De UZIN NC 170 Levelstar is toepasbaar op:

Verwerking

Voeg 20kg UZIN NC 170 LevelStar NEU toe aan 5,2L schoon leidingwater in een mengkuip. Meng de massa met een laagtoerige mixer in ongeveer 3-4 min tot een homogene massa. Laat de gemengde massa 2 minuten rijpen om vervolgens nogmaals 1 minuut goed door te mengen. Giet vervolgens de egaline uit over de vloer en verdeel dit met een egaliseerrakel of met een vlakspaan. Binnen 10 minuten onluchten met een prikroller voor een optimaal en glad resultaat. Optimale verwerkingstemperatuur is tussen de 15 en 25 graden.

Verbruik:

Om het verbruik uit te rekenen kan je 1,5 kg/m2 per mm laagdikte aanhouden. Voor een gemiddelde vloer van 50 m2 met een laagdikte van 3mm heb je ongeveer 11 zakken UZIN NC 170 LevelStar nodig.

Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per zak á 20 kg:
€ 37,99
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Standaard levertijd

Standaard binnen 24 uur verstuurd (op werkdagen)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.