Balloon-Simple-ArrowMid
   

Zandcement ondervloer egaliseren

Wil je een nieuwe vloerbedekking aanschaffen en heb je een zandcementvloer? Dan is het verstandig om eerst je ondervloer te egaliseren. Een ongelijke ondervloer zie je namelijk altijd terug in het eindresultaat, met egaline maak je de ondervloer weer vlak en zorgt voor een verbeterde aanhechting bij verlijming.

Zo kan een nieuwe bedekking zoals PVC, linoleum, tapijt, vinyl, Gietvloer, tegels of parket met een beter eindresultaat worden opgeleverd. Egaline is de perfecte oplossing voor het egaliseren van je zandcementvloer. Alle benodigdheden voor het egaliseren van een betonvloer vind je bij Difloor! Wij beschikken over diverse soorten egalisatie voor de zandcement dekvloer van UZIN, deze egalines zijn zowel geschikt voor de doe-het-zelver als voor de professional.

Zandcement dekvloer egaliseren met een egalisatie van Dufloor

Een zandcement dekvloer egaliseren doe je voordat je een vloerbedekking gaat leggen. Door de zelfnivelerende werking van het egalisatiemortel ontstaat er een vlakke vloer. In het assortiment van Dufloor vind je verschillende soorten egaline.
 

Hoogwaardige kwaliteit afwerkmaterialen bij Dufloor

Zandcement dekvloer egaliseren met egaline? Bekijk snel ons aanbod en bestel vandaag nog egaline tegen de scherpste prijzen! De egaline in ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een perfecte afwerking van de dekvloer.

Dufloor is leverancier op het gebied van bedekkingen en producten voor vloervoorbereidingen, De producten bestel je eenvoudig bij ons in de webshop. De prijzen zijn inclusief  BTW toegevoegd bij de producten. Het bestellen van egaline was nog nooit zo eenvoudig! Bestel je voor 12:00? Dan ontvang jij de volgende werkdag je bestelling al in huis of op de zaak! Heb je vragen of wil je meer informatie over het egaliseren van je dekvloer? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar!

Kan ik zelf een dekvloer egaliseren?

Dat kan. Met de juiste instructies en een beetje handigheid is het egaliseren van een vloer goed zelf te doen.

Is elke zandcementvoer geschikt om te egaliseren?

Vrijwel elke zandcement vloer is geschikt om te egaliseren. Al is er een uitzondering voor direct op het zand gestorte betonvloeren. Heb jij een op zand gestorte ondervloer dan is de nodige voorbereiding vereist. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Hoeveel egaline heb ik nodig voor mijn betonvloer?

Hoeveel egaline je nodig hebt hangt af van de laagdikte en het aantal vierkante meters. Gemiddeld genomen kan een verbruik van 1.5kg p/m² per mm laagdikte worden aangehouden

Bezig met laden...