Balloon-Simple-ArrowMid
   
Arturo-Gietvloeren

ARTURO 

Arturo biedt een compleet assortiment in alles voor het realiseren van gietvloersystemen, vloer- en wandcoatingsystemen en troffelvloersystemen. Daarnaast zijn er diverse speciale producten en gereedschappen die geschikt zijn voor diverse Arturo vloersystemen. Met deze hoogwaardige producten gaan wij, samen met jou, voor een kwalitatief eindresultaat! Ontdek ons complete productassortiment hier.Productoverzicht
Productoverzicht
Systeemopbouwen
Systeemopbouwen
Toepassingsgebieden
Toepassingsgebieden
Reiniging-en-Onderhoud
Reiniging en Onderhoud

Bel of mail voor de uitgebreide mogelijkheden
+31 (0)88 94 999 99  info@dufloor.nl


 STAP VOOR STAP. VLOER VOOR VLOER.

Arturo maakt een nieuwe stap. Een stap richting een duurzamere toekomst. Als Arturo, maar ook als merk van Uzin Utz uit Haaksbergen. Met de nieuwe herpositionering en campagne haalt Arturo de natuur naar binnen. Stap voor stap. Vloer voor vloer. Arturo. Floors for change. 
Met de nieuwe campagne Arturo. Floors for change blijft Arturo doen wat ze doen; een ruimte met hun gietvloeren aankleden zodat de vloer kan doen wat hij moet doen; rust geven, energie creëren of veiligheid bieden. Met mooie designs en kleuren gebaseerd op de natuur. Op die manier brengen de vloeren van Arturo verandering op gang. Maar aan de andere kant veranderen ze ook. Duurzaamheid is en blijft een van hun belangrijkste speerpunten voor hun groene karakter. Dat betekent veel werk voor de product- en productieontwikkeling want hoe zorgt Arturo voor nog duurzamere vloeren?
Cradle to Cradle Certified®
Met de groene weg is Arturo al even bezig. Zo is het hen afgelopen jaar gelukt om met de Arturo PU2030 Gietvloer als eerste gietvloer ooit het Cradle to Cradle Certified® Silver certificaat te behalen. Het certificaat is het resultaat van ruim 3 jaar onderzoek, intensieve leverancierssamenwerkingen en duurzame, doordachte productontwikkelingen. Cradle to Cradle Certified® is een wereldwijd erkende maatstaaf voor veiligere, duurzamere producten, die zijn gemaakt voor de circulaire economie en waarbij de duurzaamheid gedurende de volledige levenscyclus van het product wordt beoordeeld.
Duurzaam geproduceerd
Bij Arturo word gewerkt en geleefd in het nu en voor de generaties van morgen. Als je de toekomst omarmt moet je eerst terug, naar de natuur. Daarom zijn de vloeren van Arturo en de manier waarop ze de vloeren maken zo duurzaam mogelijk. Arturo komt uit één grote groene fabriek, met een groen dak, CO2-neutrale productie en een ‘smart’ gebouw. Bij Arturo staan ze niet stil, er wordt continu gewerkt aan verbetering en verduurzaming van het productieproces, de producten en hun toepassing.
Manifest

De wereld draait door en verandert voortdurend. Arturo heeft daar een scherp oog voor en kijkt met een frisse blik naar ontwikkelingen. Door innovaties en vernieuwende productietechnieken maakt Arturo dingen mogelijk die eerder onwaarschijnlijk leken. Benieuwd hoe ze dit doen? Bekijk dan het manifest hier onder.