Service van Dufloor Project- & Woninginrichting

 

Egaliseren


Dufloor project- & woninginrichting verwerken uitsluitend hoogwaardige egalisatie producten, voor zandcement, anhydriet, monoliet, staal, en houten vloeren professioneel glad, vlak, of op afschot voor binnen én buiten.

Uiteraard worden alle vloeren vooraf gecontroleerd op oneffenheden, welke voor het egaliseren met  diamantschuurmachines zullen worden weggeschuurd of gefreesd.

Voor schuren van Anhydrietvloeren maken wij gebruik van diamantschuurmachines welke een zeer open schuurbeeld geven, wat met name voor aanhechting van egaline of direct verlijming van parket of tegels een zeer goed resultaat geven

Voor vochtproblemen kunt u ons altijd bellen voor advies, in overleg kunnen wij voor u deskundig meetgegevens overleggen en adviseren.

Stofferen

Met Dufloor Project- & Woninginrichting haalt u professionele vloerenleggers in huis. Gedegen kennis en het leveren van kwaliteit is ons motto. ruim dertig jaar ervaring en inzet zorgt dat u gegarandeerd bent van een knap stukje eindresultaat. Wij leveren aan Kantoren, Gezondheidszorg, Onderwijs, Openbare gebouwen, Winkels & Handelsketens én Consumenten door geheel Nederland, België en Duitsland.


Avond, weekend en nachtwerk behoord tot de mogelijkheden

Voor uw onderneming is het kostenbesparend, als na sluitingstijd van uw onderneming de mensen van Dufloor project & woningstoffering uw vloer vervangen en u de volgende dag weer verder kunt alsof er niets gebeurd is - Uit en In ruimen van de meubels behoren eveneens tot de mogelijkheden


Wij werken uitsluitend met merkproducten zoals:
Forbo
Amtico
Modulyss
Beauflor
Tarkett
Gerflor
Nora
Mflor
Quickstep
Arturo
Eurocol
Uzin
Pallmann
Forbo Eurocol BetonDesign
Forbo Eurocol LiquidDesign
Sika
Woka
Lecol
BetonCiré

Staat uw product niet in ons assortiment, neemt u dan contact met ons op Telefonisch, mail of Fax

Dufloor Project- & Woninginrichting
Schilddragerstraat 24
5247 KM Rosmalen
Nederland
Telefoon:  +31 (0) 73 523 6500
Spoed:     +31 (0) 06 5498 0067
Fax:         +31 (0) 73 523 6501
email : info@dufloor.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.