Eurocol 023 Euroblock Fast is een twee-componenten-epoxyprimer, die snel droogt. Hierdoor kan al na drie uur een tweede primerlaag worden aangebracht of kan de vloer op een andere wijze worden afgewerkt. Bij een traditionele twee componenten-epoxyprimer bedraagt de droogtijd van elke laag doorgaans 24 uur. De nieuwe 023 Euroblock Fast levert de project- of woninginrichter dus een volle dag tijdwinst op. Met de 023 Euroblock Fast voorziet Forbo Eurocol in een duidelijke behoefte in de markt. Planningen worden steeds strakker en dus is elke tijdwinst mooi meegenomen. Het past ook in de filosofie van het merk Eurocol om bestaande producten te blijven verbeteren en het aanbod voortdurend uit te breiden. 

De primer is uitstekend geschikt voor het versterken van afzandende dekvloeren, bitumineuze ondergronden, gescheurde tegels en oude, vastliggende, in water oplosbare lijmresten. Een andere toepassing is het aanbrengen van een primerlaag op vochtgevoelige ondergronden zoals anhydriet (calciumsulfaat) of houtgraniet. De 023 is ook geschikt als vochtscherm, voor het afsluiten van beton- en cementvloeren tegen optrekkend vocht of restvocht, en voor het verstevigen van instabiele vloeroppervlakken. Dit kan zelfs op een enigszins vette ondergrond, mits deze een open poriënstructuur heeft. Ook scheuren en naden in de ondervloer kunnen met beide primers - in combinatie met 846 Quartzsand - uitstekend worden afgedicht. 

Breng de 023 aan met een A2-vertande lijmkam, vanwege de korte droogtijd. Hierdoor ontstaat overal een even dikke laag. Niet aanbrengen met een vachtroller omdat de 023 minder uitvloeit.

Producteigenschappen:

 

  • Na 3 uur beloopbaar
  • Goede doorharding bij lagere temperaturen
  • Geschikt voor vloerverwarmingsconstructies
  • Gunstig verbruik
  • Zeer goed indringend vermogen
  • Inzetbaar als vochtscherm
  • Geschikt voor het injecteren van holle plekken onder parketvloeren
Foto('s):
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk á 5 kg:
€ 149,75
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

Standaard binnen 24 uur verstuurd (op werkdagen)

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.