Balloon-Simple-ArrowMid
   

Klacht

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen uw klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een orderbevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk waar Dufloor bij is aangesloten.
Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).


Retourneren

Op deze pagina vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde of beschadigde artikelen. Neem voor het retourneren van artrikelen altijd vooraf contact op met Dufloor.

 

Retourneren van onbeschadigde artikelen

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren binnen 14 kalenderdagen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Dufloor niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

De verzendkosten voor onbeschadigde artikelen zijn voor uw rekening.

 

Retourneren van verkeerde of beschadigde artikelen

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel beschadigd raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd artikel ontvangt. Wanneer een artikel beschadigd is bij ontvangst, dan verzoeken wij u vriendelijk om direct na ontvangst, maar uiterlijk binnen 7 dagen contact met ons op te nemen.

De verzendkosten voor het retourneren van beschadigde of verkeerd geleverde artikelen zijn voor rekening van Dufloor.

 

Terugbetaling

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Bij het retourneren van onbeschadigde artikelen ontvangt u geen vervangend exemplaar. Wij betalen het door u betaalde bedrag terug of uw betalingverplichting komt te vervallen als u nog niet heeft betaald. Heeft u buiten uw schuld een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen sturen wij u per omgaande een vervangend artikel. Als u aangeeft dat u geen vervangend artikel wenst, betalen wij het door u betaalde bedrag terug op uw rekening en komt uw betalingsverplichting te vervallen.

 

Retour buiten de voorwaarden

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder factuur of pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Ook kunnen wij in dat geval besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.

Lijmen- & egalisaties kunnen ná geopende verpakking nimmer retour worden genomen.

Geleverde bedekkingen zijn maatwerk in maatvoering of batchnummers, derhalve nimmer retour te sturen. Uitsluitend ingeval van fabrikagefouten om te ruilen 

Tijdens vorst- cq hitteperiodes ( beneden 0c & boven 30c ) kunnen lijmen, voorstrijken & egalisaties niet retour genomen worden.

Restanten van bestellingen worden uitsluitend minus 15% handelingskosten retour genomen

 

 

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.