Balloon-Simple-ArrowMid
   

REINIGING EN ONDERHOUD

Arturo gietvloeren en vloercoatings zijn makkelijk in onderhoud. Ze zijn vloeistofdicht en naadloos. Natuurlijk moeten Arturo vloeren net als alle andere vloeren schoongemaakt worden. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie en hoogwaardige vloer, waar je heel lang plezier van hebt.

 

REINIGINGSADVIES VOOR PARTICULIEREN

Vloerenbedrijven die Arturo vloeren bij particulieren aanbrengen, adviseren wij dit reinigingsadvies bij oplevering aan opdrachtgevers te verstrekken.  Of heb je thuis een Arturo gietvloer of vloercoating en wil je deze goed onderhouden? Download dan hier het reinigingsadvies.

Reinigingsadvies voor particulieren

REINIGINGSADVIES VOOR PROJECTMATIG GEBRUIK

Intensief gebruikte vloeren vragen om een goede reiniging en onderhoud zodat de vloer jaren mooi blijft en lang meegaat. Download het reinigingsadvies voor Arturo vloeren voor projectmatig gebruik.

Reinigingsadvies voor projectmatig gebruik


REINIGINGSADVIES VOOR ELEKTRISCH GELEIDENDE GIETVLOEREN

Elektrisch geleidende gietvloeren vragen om een speciaal onderhoud zodat de elektrische geleidende eigenschappen behouden blijven. Als de vloer niet goed gereinigd wordt of met het verkeerde schoonmaakmiddel kan dit de elektrisch geleiding verminderen. Download het reinigingadvies voor alle informatie.

Reinigingsadvies voor elektrisch geleidende gietvloeren


REINIGINGSADVIES VOOR PARKEERGARAGES

De vloeren in parkeergarages krijgen te maken met veel verschillende soorten chemicaliën zoals benzine, olie en dooizout. Daarom is het goed om regelmatig de vloer in de parkeergarage te reinigen. Download hier het reinigingsadvies voor parkeergarages.

Reinigingsadvies voor parkeergarages

 

 Geen producten aanwezig

Wenst u een vrijblijvende offerte of wilt u bestellen, Bel: +31(0)88 94 999 99
of vul vrijblijvend het Offerteformulier in.