Balloon-Simple-ArrowMid
   
Antislip-vloeren

Antislip vloeren

Uitglijden en struikelen zijn de meest voorkomende oorzaak van verwondingen op de werkplek. Door te kiezen voor een Forbo antislip vinylvloer kan het aantal ongevallen als gevolg van uitglijden aanzienlijk worden verminderd.

Het Forbo veiligheid vloeren assortiment bestaat uit onze Step vinyl collectie die zijn gehele levensduur antislip prestaties garandeert en biedt ook unieke oplossingen voor toepassingen in natte ruimtes, zowel voor ‘blote voeten’ antislip vloeren als ‘blote voeten & schoeisel’ antislip vloeren. De collectie omvat verschillende series elk met hun eigen eigenschappen en biedt een oplossing voor elk gebied dat een veiligheid vloer vereist.

Step Antislip vinyl

Veiligheid. Design. Vertrouwen.
De verschillende lagen in alle Step vloeren, zorgen samen voor uitstekende prestaties. De compacte, gekalanderde rug zorgt er voor dat hoge belastingen geen probleem zijn en de indrukbestendigheid zeer goed is. Deze rug bestaat uit 70% gerecycled materiaal, wat zorgt voor een goed milieuprofiel. De glasvliesdrager vormt het hart van het product en geeft Step haar hoge dimensiestabiliteit.
Klik op onserstaande link voor de complete collectie.
STEP ANTISLIP VINYL

Wenst u een vrijblijvende offerte of wilt u bestellen, Bel: +31(0)88 94 999 99
of vul vrijblijvend het Offerteformulier in.Geen producten aanwezig