Linoleum

Maak kennis met Marmoleum. Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.

Lees ook ons MARMOLEUM MAGAZINE

Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen. 

Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten. Bulletin Board en Furniture Linoleum is speciaal ontwikkeld als functionele wandbekleding en meubilair.Marmoleum-Solid
Marmoleum Solid
Marmoleum-Lineair
Marmoleum Lineair
Marmoleum-Gemarmerd
Marmoleum Gemarmerd
Marmoleum-Modular
Marmoleum Modular
Marmoleum-Click
Marmoleum Click
Marmoleum-Meets-Mendini
Marmoleum Meets Mend..
Marmoleum-Sport
Marmoleum Sport
Geleidend-Linoleum
Geleidend Linoleum
Akoestisch-Linoleum
Akoestisch Linoleum
Bulletin-Board
Bulletin Board
Marmoleum-Signature
Marmoleum Signature
Furniture-Linoleum
Furniture Linoleum 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.