Marmoleum Onto the Wall

In het onderwijs en de zorg zijn beschadigde en vervuilde wanden vaak een doorn in het oog en zorgen voor hoge onderhoudskosten. Marmoleum Onto the Wall zorgt niet alleen voor bescherming van de muur maar is ook decoratief en kleurrijk. Natuurlijk is Marmoleum Onto the Wall uitgebreid getest en voldoet het aan alle eisen die aan wandbekleding worden gesteld, waaronder de strenge brandveiligheidseisen. 
Met Marmoleum Onto the Wall biedt Forbo een totaaloplossing voor zowel wand als vloer. 

Marmoleum Onto the Wall zorgt niet alleen voor bescherming van de muur maar is ook decoratief en kleurrijk. Het robuuste linoleum is kras- en slijtvast, makkelijk schoon te houden en kan zowel tot aan het plafond als tot bijvoorbeeld 1,20 meter hoog als lambrisering worden aangebracht. Door gebruik van Marmoleum Onto the Wall krijgen gangen, klaslokalen en aula's een geheel eigen en unieke uitstraling die perfect op de vloer kan worden afgestemd.

De collectie
Forbo wandbekleding is verkrijgbaar in alle kleuren die u in de Marmoleum Marbled collectie kunt vinden: Real, Fresco en Vivace. Later dit jaar kunt u ook uit de Striato en Solid collectie kiezen. Zo kunnen wand en vloer mooi op elkaar afgestemd worden. De basiscollectie van Onto The Wall wordt op voorraad gehouden. Is de gewenste kleur niet opgenomen in het kleurenoverzicht op deze site, vraag ons naar beschikbaarheid en de levertijd.

Bekijk hier de brochure over Marmoleum Onto the Wall in het onderwijs

Bekijk hier de brochure over Marmoleum Onto the Wall in de zorg

MARMOLEUM ONTO THE WALL


Geen producten aanwezig

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.