Balloon-Simple-ArrowMid
   

Wil jij een Anhydriet of Fermacell ondervloer egaliseren? Een Anhydrietvloevloer is net even iets anders. Over het algemeen is deze vloer sterker, is er minder kans op scheurvorming en bestaat het materiaal uit gerecycled gips, zand, water en hulpstoffen. Anhydriet is hiermee een gipsgebonden ondervloer. Het is daarom noodzakelijk om te egaliseren met een gipsgebonden egaline voor een optimale hechting.

Egaliseren van een Anhydrietvloer

Met een topkwaliteit gipsgebonden egaline maak je eenvoudig de Anhydriet of Fermacellvloer vlak. Het egaliseren van een ondervloer is erg belangrijk, omdat je een ongelijke ondervloer altijd terug ziet in het eindresultaat. Daarnaast kan een nieuwe bedekking vlakker worden afgewerkt met tevens bij verlijming een optimale aanvangskleefkracht worden gecreëerd. Bij de Dufloor vind je dé perfecte egalisatie voor jouw gips gebonden ondervloer!

Topkwaliteit egaline voor jouw Anhydriet of Fermacell ondervloer

Een Anhydriet of Fermacell vloer egaliseren doe je voordat je een nieuwe vloerbedekking gaat plaatsen. Dufloor beschikt over diverse soorten egalines, deze egalines zijn zowel geschikt voor de doe-het-zelver als voor de professional.

Een goede egaline voor anhydrietvloeren is de UZIN NC 110 gipsgebonden egaline. De UZIN NC110 gipsegaline is sneldrogend en na ca. 2 uur beloopbaar, maar niet geschikt voor natte ruimtes.

Wat je ook zoekt, Dufloor heeft dé perfecte egaline voor jouw gipsgebonden ondervloer!

Ruim assortiment afwerkproducten bij Dufloor

Naast de perfecte egaline voor jouw anhydrietvloer, vinden wij vinden wij bovendien een goede service voor de klant ontzettend belangrijk. Wij leveren snel én beantwoorden graag al jouw vragen. Met deskundig advies kunnen wij je helpen met egaliseren van jouw ondervloer of andere vragen.

Twijfel niet en ga voor topkwaliteit met Dufloor!

Bezig met laden...